Completion of N Family Nursery | Kentish Town

Completion of N Family Nursery | Kentish Town

Client: N Family Club
Services: Quantity Surveying 

Kentish Town, London (UK)

We are thrilled to announce the completion of this exciting restoration project of a former post office in Kentish Town for our client N Family Club. This project involved the sensitive restoration of the building resulting in a space that exudes character while being purpose-built to support every element of N Family's early years curriculum.

The transformation of the former post office into a state-of-the-art nursery required a delicate balance between preserving the building's historical charm and creating a modern, functional space. The large playrooms are full of natural light and have been meticulously planned to provide ample space for exploration and play. The outdoor space, featuring a water play area, mud kitchen and sandpit, encourages sensory play and allows the children to connect with nature while engaging in imaginative and active play.

The lead Quantity Surveyor on this project was Hafeez Ahmad.


 

Beautiful restoration project for our client in Kentish Town.

The space has been meticulously restored to the highest standard.

Window overlooking the downstairs playroom.

Lovely play area where the children can look out the windows down on the lower level playroom.

Nursery has been fully restored to help the children connect with the outdoors.

Large outdoors space for the children to play and learn.

The restoration project have taken great care in melting the indoors and outdoors areas together.

The restoration project focused on keeping the buildings historical charm and have kept most of the façade in its original state.

 

Gleave QS